Docent en supervisor

Tot voor kort was ik werkzaam als parttime docent voor het vak Positive Cognitive Behavioral Therapy bij de UT van Twente. Ik ben geschoold in de cognitieve gedragstherapie (geregistreerd supervisor VGCT). Ik ben ook opgeleid als mindfulnesstrainer en ACT-therapeut, in EFCT (relatietherapie) en EMDR.

Ik ben met name aanhanger van de Positieve cognitieve Gedragstherapie. 

Als freelance docent in het vak Cognitieve Gedragstherapie werk ik momenteel via Forta Opleidingen. Ik werk parttime ook als docent in ACT voor collega psychologen en psychiaters bij Actie in Actie opleidingen (ww.actinactie.nl).

Ik geef op navraag supervisie voor collega’s in opleiding in ACT en CGT of leertherapie (VGCT/ACT). Ik ben ook op navraag te bereiken voor incidentele consultatie of supervisie bij dilemma’s in het vak. Helaas heb ik wegens een volle agenda daarvoor nu nauwelijks ruimte. 

Ik ben aangesloten bij:

  • de Nederland/Belgische vereniging van ACT therapeuten.
  • Lid van de Landelijke Vereniging voor Cognitieve gedragstherapie
  • lid van de sectie oplossingsgerichte CGT.

Voor een factsheet van deze sectie zie deze link