Contact

U kunt terecht voor een mensvriendelijke psychologische behandeling voor trauma, paniek, angsten, burn-out en andere problemen waar een kortdurende oplossingsgerichte therapie bij past. Ook doorgaans goed functionerende mensen kunnen wel eens tegen emotioneel of psychische moeilijkheden aanlopen waar enige kortdurende begeleiding bij kan helpen. 


De behandeling is daarom bij voorkeur doelgericht, waar we samen werken aan vaardigheden, handvatten of inzichten waarmee u zelf verder te kunnen. Ik werk liefst vanuit de Positieve Psychologie. Ik ga ervan uit dat mensen ook zelf al veel kracht en inzicht in huis hebben en het eerder erom gaat dat te versterken en niet nodeloos betutteld te hoeven te worden in langdurige problematiserende behandelingen. 

Als ik u niet kan helpen laat ik u dat weten. 

De begeleiding is inhoudelijk verantwoord volgens de ggz-richtlijnen (regulier), professioneel, regulier, doel- en oplossingsgericht en positief van aard”

 

 Als zelfstandige eerstelijns praktijk ben ik aangesloten bij Cenzo. 

San van Halen is BIG geregistreerd en valt daarmee onder de basisverzekering. De praktijk heeft een keurmerk Basis GGZ van de stichting Kwaliteit in Basis GGZ. Ik voer ook deelbehandelingen uit voor Timmer Psychiatrie.

Als freelance docent ben ik aangesloten bij de VGCT, Forta Opleidingen en Act in Actie. 

Vragen of contact?

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Uw bericht

  De praktijk is gevestigd in Medisch Centrum de Vijverstaete in Zutphen.

  Piet Heinstraat 117204 JN Zutphen

   Drs. E.H.J.M. (San) van Halen

  Info@vanhalengz-psycholoog.nl
  06-83825616